Acasă Social FOTO // Un polițist de frontieră a murit într-un grav accident

FOTO // Un polițist de frontieră a murit într-un grav accident

0

În această dimineață, într-un tragic accident rutier, produs în apropiere de sat. Pîrjota, r-nul Rîșcani, a decedat un angajat al Poliției de Frontieră.Agent-șef adjunct Spoială Sergiu de 35 de ani activa în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră ,, Costești” al Direcției regionale NORD.

Tânărul se afla în drum spre locul de muncă, fiind planificat în serviciul de zi. Astfel, în jurul orei 05:40, mașina personală a angajatului Poliției de Frontieră de model Ford Mondeo a fost tamponată frontal de un Renault Megane. Șoferul căruia a abandonat mașina și a fugit de la fața locului.

La scurt timp subofițerul superior al SPF Costești a fost preluat de ambulanță în stare foarte gravă și transportat la SR Rîșcani. După mai multe tentative a medicilor de a-l salva, colegul nostru a decedat.

Reprezentanții INSP cercetează cazul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.