Acasă Social FOTO// Un camion s-a inversat pe o stradă din capitală

FOTO// Un camion s-a inversat pe o stradă din capitală

0

Accident în apropiere de Gara de Nord din capitală. Un camion s-a inversat.

Ofițerul de presă al Poliției capitalei a comunicat pentru SafeNews.md că accidentul s-a produs pe str. Tudor Vladimirescu.

Accidentul a avut loc la sensul giratoriu de pe strada Tudor Vladimirescu. Au fost implicate două automobile. Camionul era condus de un șofer cu vârsta de 61 de ani, iar microbuzul de model Mercedes era condus de un șofer de 52 de ani. În urma impactului camionul s-a inversat, însă nici unul din șoferi nu s-a ales cu traume, a declarat Svetlana Scripnic.

Oamenii legii urmează să stabilească care dintre șoferi nu a cedat trecerea și se face vinovat de producerea accidentului. Cel care va fi găsit vinovat se va alege cu 6 p.p și amendă în marime de 1500 lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.