Acasă Social FOTO // Țigări și alcool în valoare de 250.000 lei, ridicate dintr-un...

FOTO // Țigări și alcool în valoare de 250.000 lei, ridicate dintr-un service auto

0

Polițiștii de frontieră ai Direcției regionale Nord au deconspirat acțiunile ilegale ale unor conaționali care fabricau țigarete autohtone de diverse mărci. Pe lângă miile de țigarete au mai fost confiscate peste 1.700 de litri de alcool, cartele telefonice și alte bunuri.

În baza încheierii emise de către judecătorul de instrucție din 24 mai curent, ofițerii de investigații și cei de urmărire penală au efectuat percheziții pe teritoriul unui centru de deservire auto din raionul Soroca.

Acesta aparținând unui conațional în vârstă de 52 de ani. Acțiunea face parte dintr-o cauză penală inițiată pentru contracararea contrabandei cu produse de tutungerie. 

Astfel, în timpul efectuării percheziție au fost depistate diverse mărci de țigarete care aveau timbrele de acciz falsificate.

În total au fost ridicate aproape 12.000 de țigarete, echivalentul la aproximativ 600 de pachete cu țigări.

Mai mult, într-o încăpere alăturată au fost identificate 29 de recipiente din masă plastică cu volumul de 25 litri fiecare și un alt vas de o tonă.

Acestea erau pline cu lichid incolor și cu miros specific de alcool.

Câteva cartele telefonice, un caiet cu însemnări și alte obiecte care fac parte a procesului verbal, de asemenea au fost ridicate pentru a fi examinate. 

Bărbatul fiind întrebat despre cele depistate a declarat că nu cunoaște nimic, iar careva acte de proveniență nu deține.

Ca urmare, toate bunurile au fost plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte la subdiviziunea instituției de frontieră din nordul țării.

În prezent echipa de lucru examinează toate circumstanțele pentru elucidarea cazului și identificarea persoanelor implicate în comiterea faptelor descrise mai sus.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.