Acasă Sport FOTO// Cum a salvat Mohamed Salah un om al străzii batjocorit de...

FOTO// Cum a salvat Mohamed Salah un om al străzii batjocorit de nişte tineri: „S-a dus apoi la bancomat şi m-a dat pe spate”

0

Mohamed Salah, unul dintre cei mai importanţi oameni din istoria recentă a lui Liverpool, a demonstrat, încă o dată, că nu este mare doar pe teren, ci şi în afara lui.

Gestul făcut de Mohamed Salah pentru un om al străzii

Presa din Anglia a dezvăluit un gest uriaş făcut de starul „cormoranilor”: luna trecută, Salah a scăpat un om al străzii care era batjocorit de un grup de tineri.

Incidentul s-a petrecut în luna septembrie, când fotbalistul a oprit la o benzinărie şi a observat cum un om al străzii, David Craig pe numele său, era hărţuit de alte câteva persoane.

Starul egiptean a intervenit pe loc, le-a transmis agresorilor că într-o zi ar putea avea şi ei aceeaşi soartă, după care a ajutat victima cu nişte bani.

Gestul a fost surprins pe camerele de supraveghere şi ulterior a ajuns în toată presa engleză.

David Craig i-a mulţumit lui Mohamed Salah

Cel care a fost scăpat de Salah într-un moment dificil a fost ulterior intervievat de jurnaliştii de la The Sun.

„Mo a fost la fel de minunat precum este pe teren pentru Liverpool. A auzit ce îmi spuneau acei tineri, s-a întors la ei şi le-a zis: ‘Aşa aţi putea ajunge şi voi în câţiva ani’. Am realizat că nu am halucinaţii abia în momentul în care Mo mi-a dat 100 de lire. Ce legendă!”, a spus David Craig, pentru sursa citată.

„Mo îi văzuse pe acei tineri care mă hărţuiau. Mă strigau în diferite feluri, mă întrebau de ce cerşesc şi îmi spuneau să-mi găsesc un loc de muncă. Mo a intervenit, iar apoi s-a dus la bancomat. M-a dat pe spate, sunt un mare fan al lui. Mo este un adevărat erou în ochii mei şi vreau să-i mulţumesc!”, a mai spus cel ajutat de Salah.

Mohamed Salah, recunoscut pentru gesturile caritabile

Presa engleză susţine că episodul de mai sus s-a petrecut pe 28 septembrie, în seara în care Liverpool o învinsese pe Arsenal cu 3-1 în Premier League, meci în care Salah jucase 90 de minute.

Mohamed Salah este recunoscut pentru gesturile sale caritabile, după ce a susţinut construcţia unui centru medial şi a unei şcoli pentru fete în Egipt, în urmă cu doi ani.

Mohamed Salah s-a remarcat şi pe teren în acest start de campionat: a reuşit 5 goluri în 4 meciuri, în Premier League.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.