Acasă Sport Un fotbalist din R. Moldova a devenit campion, peste hotare

Un fotbalist din R. Moldova a devenit campion, peste hotare

0

Încă un fotbalist din Republica Moldova a devenit campion, peste hotare. Fundaşul de 23 de ani, Denis Marandici, a cucerit titlul în campionatul Sloveniei, cu formaţia NK Celje. În ultima etapă de campionat, echipa sa a remizat, pe teren propriu, cu principala contracandidată la titlu, Olimpija Ljubljana, scor 2-2. Marandici a fost prezent pe teren pe toată durata partidei.

Echipa fundaşului moldovean Denis Marandici avea nevoie doar de o remiză în ultima etapă, pentru a deveni campioana Sloveniei, rezultat care a şi fost realizat. Celje a fost de două ori în avantaj, dar oaspeţii au egalat de fiecare data şi meciul s-a încheiat la egalitate.

Datorită acestui rezultat, Celje şi-a trecut în palmares primul titlu de campioană din istoria clubului, care are 100 de ani.

Denis Marandici a venit la echipa slovenă în luna februarie a acestui an, iar de atunci a fost integralist în toate cele 15 meciuri. El este al doilea jucătotor basarabean care cucereşte titlul cu echipa sa de club.


 La începutul săptămânii Alexandru Epureanu a devenit, în premieră, campion al Turciei cu echipa Basaksehir.

 sursa:tvrmoldova.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.