Acasă Sport Sheriff Tiraspol și-a aflat adversara din primăvara Europa League

Sheriff Tiraspol și-a aflat adversara din primăvara Europa League

0

La Nyon, Elveția, a avut loc tragerea la sorți pentru play-off-ul Europa League. Astfel, în carul playoff-ului pentru șaisprezecimile Europa League, Sheriff Tiraspol va întâlni echipa portugheză, SC Braga.

Tiraspolenii vor juca acasă prima manșă, pe 17 februarie, la Tiraspol. Pentru campioana Moldovei aceasta va fi a cincea prezență în Europa League, însă prima după faza grupelor.

Amintim că Sheriff s-a calificat în primăvara Europa League, după ce a încheiat pe trei evoluțiile în grupa Champions League.

SC Braga a terminat pe patru sezonul trecut din Portugalia. Cea mai mare performanță al celor de la Braga în Europa League a fost finala din 2011, pierdută cu 2-0 în fața celor de la FC Porto.

Lotul actual al portughezilor este cotat la aproximativ 120 de milioane de Euro.

Menționăm că echipa de fotbal Sheriff este prima din Republica Moldova care a reușit performanța de a ajunge în faza grupelor Ligii Campionilor. Una dintre surprizele produse de tiraspoleni a fost victoria înregistrată pe Santiago Bernabeu împotriva legendarei Real Madrid, fapt care a uimit atât la nivel național, cât și internațional. Imediat după meciul de la Madrid opinia publică s-a împărțit în două tabere. Dacă unii s-au bucurat de victorie, alții au ținut să amintească de unde vin sursele de finanțare ale echipei din stânga Nistrului, dar și de legăturile ei cu regimul nerecunoscut de la Tiraspol.

În luna octombrie, FC Sheriff încă nu-și putea primi banii câștigați după meciurile din Liga Campionilor. Asta deoarece clubului nu i se oferea posibilitatea de a deschide un cont în valută în băncile din Republica Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.