Acasă Sport Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea: Suma uriașă plătită de londonezi

Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea: Suma uriașă plătită de londonezi

0

Atacantul belgian Romelu Lukaku (Inter Milano) a semnat cu Chelsea, pentru a doua oară, un contract pe o perioadă de cinci ani, a anunțat joi seară clubul londonez, scrie Reuters.

‘Unul dintre cei mai prolifici atacanți din fotbalul european, Romelu Lukaku, s-a întors la clubul pe care l-a susținut când era tânăr și unde are lucruri de terminat începute între 2011 și 2014”, precizează Chelsea.

La începutul acestei luni, Inter Milano a respins o ofertă de 85 de milioane de lire sterline a lui Chelsea pentru Lukaku.

Lukaku, în vârstă de 28 de ani, a devenit prioritatea lui Chelsea pentru postul de atacant central, după ce Borussia Dortmund a exclus să-l vândă în această vară pe Erling Braut Haaland, care era în vizorul londonezilor.

Belgianul, fost jucător al lui Chelsea, a fost decisiv în sezonul trecut pentru câștigarea primului campionat al Italiei de către Inter din anul 2010.

Lukaku a jucat 15 meciuri în trei sezoane la Chelsea, între 2011 și 2014, dar a fost vândut lui Everton după ce a impresionat în stagiunea în care a fost împrumutat la această echipă. El a fost aproape să revină pe Stamford Bridge în 2017, dar a preferat să se transfere la Manchester United pentru 75 de milioane de lire sterline.

Lukaku a marcat 42 de goluri în 96 de meciuri pentru United, însă în 2019 a semnat un contract pe cinci ani cu Inter. Belgianul este cel mai scump jucător din istoria milanezilor, care au plătit pentru el 80 de milioane de euro.

Potrivit BBC, Chelsea i-a achitat acum lui Inter Milano suma de 97,5 milioane de lire sterline.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.