Acasă Sport VIDEO // Luptătorul moldovean Alexandr Romanov a obținut a treia victorie în...

VIDEO // Luptătorul moldovean Alexandr Romanov a obținut a treia victorie în UFC

0

Luptătorul moldovean Alexandr Romanov a obținut a treia victorie în Ultimate Fighting Championship. La turneul din orașul Las Vegas, „King Kong” l-a înfruntat pe spaniolul Juan Espino, poreclit „Frumosul”. Primele două reprize au fost echilibrate, însă în a treia sportivul iberic i-a aplicat o lovitură interzisă lui Romanov, iar arbitrul a întrerupt lupta, transmite SafeNews.md cu referire la Publika.md.

Romanov nu a putut continua confruntarea. Prin urmare, doi arbitri i-au acordat victoria sportivului moldovean, iar al treilea – lui Espino.

Alexandr Romanov rămâne neînvins în UFC.

Peste două săptămâni, un alt moldovean, Ion Cuțelaba va lupta cu americanul Devin Clark la turneul UFC Fight Night din Las Vegas.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.