Acasă Dosare de corupție Dosarul corupției cu certificate de vaccinare // Procurorii au cerut mandate de...

Dosarul corupției cu certificate de vaccinare // Procurorii au cerut mandate de arestare preventivă pentru cele 3 persoane reținute

0

Procurorii au cerut mandate de arestare preventivă pentru cei trei intermediari, reținuți în dosarul corupției cu certificatele de vaccinare. Un anunț în acest sens a fost făcut de către reprezentanții Centrului Național Anticorupție.

Astfel, astăzi, începând cu ora 11.00, magistrații de la Judecătoria Chișinău, cu sediul Ciocana, se vor expune asupra demersurilor procurorilor anticorupție.

Trei intermediari au fost reținuți de CNA și procurorii anticorupție, în cadrul unui dosar complex ce vizează acțiuni de pretindere și primire de mită pentru eliberarea certificatelor de vaccinare anti-Covid. Cauza penală, inițiată pe trafic de influență, cuprinde zeci de episoade și a fost pornită în urma unor informații operative care au condus la identificarea întregii scheme de corupție.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.