Acasă Anticipate 2021 Dodon a pierdut și la Călărași: PAS a luat de 3 ori...

Dodon a pierdut și la Călărași: PAS a luat de 3 ori mai multe voturi

0

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) s-a clasat pe primul loc în raioanele de baștină ale liderului Igor Grosu (Cahul) și președintei Maiei Sandu (Fălești), dar și în raionul Călărași, acolo unde s-a născut socialistul Igor Dodon. La Călărași, PAS a luat de trei ori mai multe voturi decât Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor (BeCS) – 60,76% versus 19,1%, transmite SafeNews.md cu referire la ziarulnațional.md.

Menționăm că Fălești este și raionul de baștină al lui Renato Usatîi, însă blocul pe care l-a condus acesta în alegeri s-a clasat pe locul trei în preferințele făleștenilor. 

Voturi oferite la Călărași:

PAS – 60,76%;

BeCS – 19,1%.PUBLICITATE

Voturi oferite la Fălești:

PAS – 36,53%;

BeCS – 31,77%;

„Renato Usatîi” – 15,15%;

PPȘ – 6,41%.

Voturi oferite la Cahul:

 PAS – 53,55%;

BeCS – 29,63%.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.