Acasă Istorii din spatele culisei DOC// Fiica unui deputat socialist a fost angajată la ANRE. Carolina Lipskaia...

DOC// Fiica unui deputat socialist a fost angajată la ANRE. Carolina Lipskaia este specialist principal în Secția investiții, Departamentul energie electrică și regenerabilă

0

Fiica deputatului socialist Oleg Lipski, Carolina Lipskaia a fost angajată recent la ANRE. Lipskaia, care este membru și al Consiliului Republican al PSRM, a câștigat un concurs pentru ocuparea funcției de specialist principal, Secția investiții, Departamentul energie electrică și regenerabilă al ANRE, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.md

Potrivit site-ului agenției, la concurs au participat 7 persoane, iar Carolina Lipskaia a avut cea mai bună notă la proba scrisă și astfel a câștigat concursul.

Lipskaia a absolvit în această vară facultatea de inginerie și management în energetică de la UTM și a aplicat la acest concurs pe care l-a câștigat. La 1 septembrie, tânăra socialistă a plasat o poză pe pagina sa de facebook în care anunță că este prima zi de muncă la un post pe care l-a râvnit de foarte mult timp.

Carolina Lipskaia este un membru activ al PSRM, dar și a aripei de tineret a formațiunii, „Garda Tânără”. Participă la mai multe activități de partid și postează fotografii alături de primarul Chișinăului, Ion Ceban sau de președintele Igor Dodon.

sursa: zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.