Acasă Economic DOC //Cauți un job? Vezi topul celor mai bine plătite locuri de...

DOC //Cauți un job? Vezi topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din Republica Moldova

0

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat un top al celor mai bine plătite joburi pe piața muncii în Republica Moldova, menit să ajute persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă. Lista a fost creată în conformitate cu declarațiile agenților economici și reflectă situația în domeniul angajarilor la data de 15 septembrie 2020. 

Astfel, cel mai plătit loc de muncă vacant este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company SRL, care își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Angajatorul oferă un salariu între 45.000 și 50.000 de lei.

Altele 2 locuri de muncă bine plătite sunt pentru pozițiile de programatori la Pentalog Chi SRL, pentru care se oferă un salariu maxim de 30.000 de lei.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de 2 mașiniști la excavator, locurile vacante fiind disponibile în orașul Chișinău, pentru care se oferă un salariu între 14.000 și 20.000 mii de lei.

Salariu între 12.000 și 18.000 de lei se oferă pentru cel mai iscusit pietrar-zidar care dorește să muncească în Chișinău și are experiență de muncă în lucrări de zidărie și cărămidă.

O companie din Bălți este în căutarea a doi conducători auto  pentru curse internaționale. Aceștia trebuie să fie șoferi cu experiență și deținători de permis de conducere categoria D. Compania oferă un salariu lunar de 16.000 de lei.

La mare căutare și în această lună sunt inginerii, electromontorii, operatorii de elecomunicații cărora li se oferă un salariu de maxim 15.000 de lei.

Salarii între 8.000 și 10.000 de lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, croitori, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.