Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO // Dezvăluiri despre moartea bloggeriței Nicusea: Percheziții și depresia înainte de...

VIDEO // Dezvăluiri despre moartea bloggeriței Nicusea: Percheziții și depresia înainte de suicid

0

Bunica vloggeriței Nicusea, care s-a aruncat în gol de la etajul 14 al blocului în care locuia, a decis să vorbească despre tragedia care s-a întâmplat. Ea dorește să ofere o lecție de viață atât copiilor, cât și părinților aflați în dificultate.

În cadrul unui interviu pentru MolDoc, bunica fetei a mărturisit că mama sa a născut-o la 15 ani, iar tatăl a dispărut imediat ce a aflat de sarcină. 

„Ea avea 12 ani când a rămas singură în apartament pentru că mama sa și concubinul său plecase la muncă peste hotare. Ea avea o agendă. Fiecare mesaj transmis de mama sa era scris în acea agendă. Tânăra suferea din acest motiv și a devenit capricioasă. Nu asculta și era agresivă. Am fost și la psiholog cu ea. Era ca un trandafir, fină, dar în același timp cu ghimpi”, a mărturisit bunica.

Potrivit psiholugului Daniela Fieldman, cea mai importantă relație în viața noastră este relația cu părinții.

„Putem vorbi aici de un complex de abandon. Dragostea necondiționată o învățăm anume de la părinții noștri, atunci când ei ne privesc, ne îmbrățișează și ne iubesc. Atunci simțim că nu este necesar să fiu cumva, căci pur și simplu sunt iubită. Acest lucru noi îl învățăm în copilărie. Din câte știu tânăra a apelat la ajutorul unui specialist și acesta i-a întărit complexul de abandon. 

La ea am observat o tendință de a arăta o perfecțiune. În cazul Veronicăi, Instagramul este un eu-separat pe care și l-a creat ea. Mereu frumoasă, anturaj frumos, haine scumpe etc.”, a explicat specialista.

Totodată, bunica fetei a dezvăluit că înainte de a-și pune capăt zilelor, Veronica figura într-un dosar penal. Aceasta a distribuit pe contul său imagini compromițătoare cu altă vedetă a internetului. Cu o zi înainte de moarte, oamenii legii ar fi făcut percheziții în locuința sa.

„În urma perchezițiilor i s-a ridicat telefonul mobil și câteva înscrisuri. Eu presupun că dânsa a fost determinată la suicid. Oamenii legii au deschis o urmărire penală pe acest caz pentru a determina care a fost motivul suicidului”, spune avocatul.

„Când au venit polițiștii Veronica a spus: Dacă nu va fi corpul, atunci nu va fi nici dosarul. Astfel, ea a dat de înțeles că se va sinucide. Polițiștii au speriat-o foarte tare, strașnic. Îi era frică că toți se vor întoarce cu spatele de la ea. Cu o lună înainte de sinucid a încercat să bea multe pastile, cu greu a fost salvată. La spital ea a spus că o durea capul și că nu intenționat a băut pastilele și medicii au crezut-o”, a mai relatat bunica Veronicăi.

În noaptea de 9 spre 10 iunie, corpul neînsuflețit al tinerei a fost găsit în preajma blocului în care locuia. Tânăra a căzut în gol de la etajul 14.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.