Acasă Articol comercial Cu numai doi lei, un tânăr din Chișinău a câștigat 200 000...

Cu numai doi lei, un tânăr din Chișinău a câștigat 200 000 de lei cu noul bilet electronic Silver&Gold Ⓟ

0

Când tehnologiile moderne dau ochii cu norocul, inevitabil se ajunge la câștiguri mari. De acest lucru s-au convins personal mai mulți preferați ai destinului, care au devenit mai bogați, săptămâna trecută, fără să iasă din casă. Este vorba despre câștiguri în biletele electronice de loterie de pe 7777.md!

În data de 2 martie, Alexandru Garaba din Chișinău a bătut recorduri pe 7777.md. Cu un singur clic, el a câștigat 200 000 de lei cu biletul electronic “Silver&Gold” de numai 2 lei. În momentul de față, este cel mai mare câștig la secțiunea ”Bilete electronice”. Data viitoare, chiar dumneavoastră ați putea bate recordurile! Și asta pentru că premiul de TOP din biletul “Silver&Gold” ajunge la suma cosmică de 10 000 000 de lei.

În 5 martie, E.P. din orașul Codru, municipiul Chișinău, a câștigat o vacanță în Maldive în noul bilet electronic “Sea of Treasures”, la o miză de 50 de lei. Norocoasa a ales echivalentul în bani al premiului – suma de 50 000 de lei.

O miză de doar 5 lei în jocul „Egyptian Treasure” Extra Cash i-a adus în data de 6 martie lui A.V. din Dondușeni un câștig solid de 50 000 de lei.

Noile bilete electronice de loterie sunt pline de câștiguri impunătoare. Încercați-vă și dvs. norocul online, mai ales că sumele câștigurilor cresc văzând cu ochii. Jackpotul în creștere din biletul “Sea Of Treasures” este în momentul de față de peste 312 000 леев.

Cu noua versiune Extra Cash a biletului electronic „Egyptian Treasure” puteți deveni multimilionar datorită sumei de până la 5 000 000 de lei. La rândul lui, jackpotul din biletul electronic “Silver&Gold” depășește o jumătate de milion de lei.

Prețul biletelor electronice începe cu 2 lei.

Și nu uitați că jucând cu Loteria Națională, susțineți sportivii noștri olimpici. Loteria Națională este partener al Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.