Acasă Articol comercial VIDEO // O pensionară din Bălți a câștigat jumătate de milion de...

VIDEO // O pensionară din Bălți a câștigat jumătate de milion de lei cu noul bilet ”Piramidele de Aur 2” Ⓟ

0

Iulia Barbacari din Bălți are parte de o surpriză de proporții la sfârșitul anului 2020. Femeia de 60 de ani s-a ales cu suma amețitoare de jumătate de milion de lei. Câștigul impresionant l-a descoperit în noul bilet de loterie ”Piramidele de Aur 2”.

Iulia este pensionară, dar spus că are o pensie foarte mică și este nevoită să lucreze femeie de serviciu la o fabrică din Bălți. Favorita destinului a procurat biletul norocos de la un chioșc de ziare de lângă casă și a fost la un pas de a arunca 500 000 de lei. Ea nu a înțeles că biletul este câștigător. Fiul ei l-a înregistrat pe 7777.md și aici marea surpriză- biletul ascundea câștigul incredibil.

”A fost un șoc puternic. Aveam emoții foarte mari, tremuram toată. Nu credeam că poate fi adevărat. Sunt foarte fericită că am câștigat acest bilet în perioada sărbătorilor”, a spus norocoasa.

Iulia a recunoscut că acest bilet este foarte important pentru familia ei. Câștigătoarea va folosi banii pentru a-și rezolva problemele de sănătate și a face reparație totală în apartament.

Credeți în Loteria Națională! Acum m-am convins că acest joc există și este real”, a adăugat femeia.

”Piramidele de Aur 2” abia așteaptă să transforme 3 moldoveni în milionari cu acte în regulă! Noul bilet este încărcat cu un premiul colosal de 2 000 000 de lei și alte două câștiguri de TOP de 1 000 000 de lei.

În fiecare bilet ”Piramidele de Aur 2” vă așteaptă un Joc Super Bonus pe 7777.md/Gold. Căutați simbolul ”scarabeu” și încercați-vă norocul cu biletele electronice de loterie. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.