Acasă Justiţie CSM a schimbat data ședinței Adunării Generale a Judecătorilor

CSM a schimbat data ședinței Adunării Generale a Judecătorilor

114
0
ads

Adunarea Generală a Judecătorilor se va desfășura la 3 decembrie curent. O hotărâre în acest sens a fost aprobată marți, 21 septembrie, de către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

„Se amână desfășurarea ședinței Adunării Generale a Judecătorilor pentru 3 decembrie 2021. Se stabilește proiectul desfășurării. Se stabilește alegerea a șase membri permanenți ai CSM, din rândul Curții Supreme de Justiție – 1, Curtea de Apel – 1, din rândul Judecătoriilor – 4”, a declarat președintele CSM, Dorel Musteață, transmite SafeNews.md cu referire la zdg.md.

Potrivit CSM, Adunarea Judecătorilor se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de protecție în contextul pandemiei de COVID-19.

Adunarea Generală a Judecătorilor urma să se desfășoare la 1 octombrie curent.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here