Acasă Justiţie Dosarele de expertiză judiciară ar putea fi integrate într-un sistem informațional

Dosarele de expertiză judiciară ar putea fi integrate într-un sistem informațional

0

Ministerul Justiţiei a anunţat iniţierea elaborării unui proiect de act normativ, prin care urmează a fi creat un nou sistem informațional – Conceptul tehnic al Sistemului informațional automatizat ”Gestiunea Dosarelor de Expertiză Judiciară”.

Potrivit instituției, necesitatea elaborării și implementării unui sistem informațional automatizat în activitatea de efectuare a expertizei judiciare vine în contextul în care instituțiile de expertiză judiciară necesită o asistență sporită, determinată de importanța lor pentru sectorul justiției.

Pentru elaborarea documentului, ministerul solicită propuneri şi sugestii de la persoanele interesate. Acestea pot fi transmise la adresele electronice [email protected] până la data de 16 iunie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.