Acasă Sport Cristiano Ronaldo l-a dezamăgit pe Luka Modric: „Nu mă aşteptam”

Cristiano Ronaldo l-a dezamăgit pe Luka Modric: „Nu mă aşteptam”

0

Luka Modric a acordat un interviu în Gazzetta dello Sport în care face mai multe dezvăluiri interesante despre cariera și viața lui. Cel care și-a publicat recent autobiografia a explicat că ar vrea să-și încheie cariera la Madrid, acolo unde colegii i-au pus o poreclă mai puțin obișnuită, transmite SafeNews.md.

„Eu sunt o persoană normală, care preferă să fie modest şi la locul lui, fără fiţe. Dar ceea ce ma caracterizează este încăpăţânarea, perseverenţa. De aceea, coechipierii de la Real Madrid m-au poreclit Oţetul, tocmai pentru că nu suport să fiu învins niciodată, nici la miuţe, fac urât dacă pierd”, a explicat croatul, potrivit digisport.ro.

Luka Modric a dezvăluit când s-a supărat pe Cristiano Ronaldo

Luka Modric a fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2018 după ce câştigase UEFA Champions League cu Real Madrid şi jucase finala Mondialului cu Franţa.

De atunci, are un motiv pentru care nu-l mai are la inimă pe Cristiano Ronaldo.

„Vorbim despre un jucător care este unul din cei mai mari din istorie. Dar m-a mâhnit că nu a fost prezent la Gala din 2018.
Însă, trebuie să recunosc că i se simte lipsa – el era ca mine, nu concepea decât victoria. Fără el, Real nu mai dă atât de multe goluri”, a declarat Modric.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.