Acasă Sport Doliu în lumea sportului: Un campion mondial a murit la 38 de...

Doliu în lumea sportului: Un campion mondial a murit la 38 de ani

0

Tragedie fără margini în lumea sportului! Un mare campion mondial a murit la vârsta de doar 38 de ani, într-un accident de snowboard. Marko Grilc, unul dintre cei mai buni snowboarderi sloveni. Acesta a murit recent, la vârsta de 38 de ani, într-un accident în stațiunea de schi austriacă Sölden.

Snowboarderul a căzut în timp ce cobora o pantă în zăpadă adâncă, în timp ce echipa de filmare se pregătea să filmeze o scenă, suferind un traumatism fatal la cap, conform presei locale.

Poliția a declarat că sportivul de 38 de ani din Ljubljana nu purta cască de protecție. Acesta și-a pierdut echilibrul și s-a lovit cu fața sau cu capul de o stâncă acoperită de zăpadă, scrie sursa menționată.

Grilc este considerat unul dintre cei mai buni snowboarderi freestyle din lume. Acesta a bifat patru podiumuri în Cupa Mondială, singura victorie fiind obținută la Londra, în 2010.

În ultimii ani, el a filmat videoclipuri de snowboarding și a promovat acest sport în rândul tinerilor, făcând astfel reclamă la mai multe mărci comerciale.

În 2016, Grilc s-a accidentat în timp ce făcea snowboarding în Austria. El a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Schladming după ce a suferit o accidentare la spate.

La momentul respectiv, a spus că „făcea snowboarding cu îngeri”. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.