Acasă Sport Cristiano Ronaldo a fost jefuit! Casa sa a fost ”spartă”. Ce au...

Cristiano Ronaldo a fost jefuit! Casa sa a fost ”spartă”. Ce au furat hoții

0

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a primit o veste care l-a întristat. Casa sa din Madeira a fost spartă de hoți. Printre pagube, care nu sunt cunoscute acum în totalitate, se află și un tricou de la Juventus, semnat de starul portughez.

Cum au intrat hoții în casa lui Cristiano Ronado

Poliția din Madeira a confirmat că este vorba despre luxoasa casă  a lui Ronaldo, din localitatea natală și că jaful s-a produs miercuri dimineață. Hoții au profitat de o ușă a garajului, care era deschisă, dar și de faptul că nu era nimeni acasă în acel moment.

Ce au furat hoții din casa lui Cristiano Ronaldo!

Printre lucrurile furate din casa lui Ronaldo se numără și un tricou de la Juventus semnat de starul portughez. Conform ziarului local Diario de Noticias Madeira, alarma s-a declanșat, dar forțele de ordine au ajuns prea târziu.

Este posibil ca declanșarea alarmei să-i fi speriat pe hoți. Reprezentanții Poliției au mai spus că ar cam știi cine sunt făpătașii, dar momentan nu s-a făcut nicio arestare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.