Acasă Sport Fiul lui David Beckham şi-a făcut debutul ca jucător profesionist de fotbal

Fiul lui David Beckham şi-a făcut debutul ca jucător profesionist de fotbal

0

Romeo Beckham, fiul starului englez David Beckham, şi-a făcut debutul ca fotbalist profesionist duminică, sub culorile echipei secunde a clubului Inter Miami, la care tatăl său este acţionar, informează cotidianul The Independent. Beckham junior, în vârstă de 19 ani, a semnat la începutul acestei luni primul său contract ca fotbalist profesionist, cu Fort Lauderdale CF, echipa de rezerve a clubului Inter Miami, transmite SafeNews.md cu referire la digi24.ro.

Duminică, fiul lui Beckham a evoluat timp de 79 de minute în partida pe care Fort Lauderdale a încheiat-o la egalitate, scor 2-2, cu formaţia Tormenta, în cadrul USL League One.

Romeo Beckham a jucat pe postul de extremă, alături de Harvey Neville (19 ani), fiul lui Phil Neville, fostul coechipier al lui David Beckham la Manchester United şi actualul antrenor al lui Inter Miami.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.