Acasă Justiţie Cine este avocatul care ar fi cerut 15.000 de euro de la...

Cine este avocatul care ar fi cerut 15.000 de euro de la o clientă

0

Silviu Burlacu este avocatul din Chișinău cercetat penal de Centrul Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență, conform unor surse.

Ziarului de Gardă a întrebat responsabilii din cadrul Procuraturii Anticorupție, care conduc urmărirea penală, de ce nu a fost reținut avocatul și ce dosar mai exact urma să influențeze acesta, însă reprezentanții instituției ne-au spus că nu ne poate pune la dispoziție această informație, „ținând cont de confidențialitatea urmăririi penale, acțiunile și măsurile care sunt în derulare, precum și respectarea prezumției de nevinovăție”.

Silviu Burlacu a fost avocatul lui Gheorghe Begu, șoferul care a provocat accidentul rutier de pe viaduct, în urma căruia tânăra de 25 de ani Marcela Paladi a rămas fără picioare. În 2019 apărătorul a candidat la funcția de funcția de membru al Comisiei de etică și disciplină. Anterior, el a apărat interesele unei profesoare de la ASEM, reținută pentru corupere pasivă.

La începutul lunii februarie, cinci polițiști, care ar fi pretins și primit mijloace bănești sau bunuri ce nu li se cuvin în sume ce variau între 200 de lei și 1.000 de euro de la persoanele care încălcau Regulamentul circulației rutiere, au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Anterior, medicul-șef al Centrului Perinatologic Bălți, care ar fi cerut 7.000 de lei pentru asistarea unei nașteri, a fost reținut de ofițerii CNA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.