Acasă Justiţie Ex-ministru către Stoianoglo: ”Circumstanțele de fapt și de drept vă îndrituiesc să-l...

Ex-ministru către Stoianoglo: ”Circumstanțele de fapt și de drept vă îndrituiesc să-l așteptați la trapa avionului pe Dodon”

0

Fost deputat și ministru al Mediului, licențiat în drept, Valeriu Munteanu susține că președintele PSRM, Igor Dodon, după încercarea de ieri, de a realiza un puci în Republica Moldova, trebuie să fie așteptat de procurorul general, Alexandr Stoianoglo, la trapa avionului.

,,După încercarea de ieri de a realiza un puci (lovitură de stat) la Chișinău, Igor Dodon a fugit la Moscova de unde astăzi se va întoarce „acasă” (este disputabilă noțiunea de „acasă” pentru Igor Dodon, cred că cea mai sinceră adresă pentru dânsul este totuși Moscova)”, a scris el.

În context, Valeriu Munteanu transmite o ,,sesizare insistentă pentru Procurorul General Alexandru Stoianoglo”

– Domnule Procuror General, circumstanțele de fapt și de drept vă îndrituiesc (și chiar vă obligă) să-l așteptați la trapa avionului pe cetățeanul Igor Dodon (cere este cel mai probabil și agent de influență al Federației Ruse, pentru care acționează în mod deschis) în vederea examinării acțiunilor vădite ale acestui cetățean prin prisma Codului Penal, Articolul 337. Trădarea de Patrie, Articolul 338. Spionajul și desigur cel mai evident Articolul 339. Uzurparea puterii de stat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.