Acasă Sport FIFA a dezvăluit numele candidaților la Premiul Puskas

FIFA a dezvăluit numele candidaților la Premiul Puskas

0

FIFA a dezvăluit numele celor 11 candidați la Premiul Puskas, care va fi oferit autorului celui mai frumos gol al anului. Pe listă este și execuția senzațională a atacantului naționalei Cehiei, Patrik Schick, în meciul cu reprezentativa Scoției de la EURO 2020.

Și la celălalt turneu al verii trecute de pe continentul sud-american, Copa America, a fost marcat un gol de generic. Columbianul Luis Diaz a fost autorul care a înscris în poarta Braziliei.

Pe listă se regăsește și „lovitura scorpionului”, reușită de jucătorul grupării Borussia Monchengladbach, Valentino Lazaro, în meciul cu Bayer Leverkusen din campionatul Germaniei.

FIFA a trecut în listă și câteva goluri din fotbalul feminin. În top 11 au intrat trei reușite ale reprezentantelor sexului frumos.

Câștigătorul Premiului Puskas va fi ales de un juriu format din foști fotbaliști și fani din întreaga lume, care pot vota pe site-ul forului fotbalistic mondial. Numele câștigătorului va fi anunțat la evenimentul online FIFA The Best din data de 17 ianuarie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.