Acasă Sport VIDEO// Pumni în meciul PSG – Marseille: Neymar, eliminat! 5 cartonașe roșii...

VIDEO// Pumni în meciul PSG – Marseille: Neymar, eliminat! 5 cartonașe roșii și 10 minute de prelungire într-un final nebun

0

Marseille a reușit o victorie surprinzătoare duminică seara, câștigând derby-ul rundei 2 în Ligue 1, scor 1-0 cu PSG. Partida s-a încheiat cu o bătaie generală, stinsă doar după acordarea a 5 cartonașe roșii!

PSG, finalista ultimului sezon al Ligii Campionilor, a început sezonul din Franța dezastruos. Înfrângerea din prima rundă, 0-1 cu nou-promovata RC Lens, a fost urmată de un nou eșec, însă mult mai usturător!

În derby-ul rundei, disputat pe „Parc des Princes”, Marseille s-a impus cu 1-0, deși la PSG au revenit o bună parte dintre titularii care absentaseră în prima etapă din cauza infectării cu COVID-19. PSG a început meciul cu Neymar, Di Maria și Sarabia în atac, dar nu a reușit să deblocheze apărarea lui OM.

Florian Thauvin a înscris unicul gol al întâlnirii, în minutul 31, atunci când a finalizat din 4 metri o centrare venită din partea lui Dimitri Payet.

Victorie împotriva lui PSG după 9 ani

Până la final, fiecare dintre cele 2 echipe a avut câte un gol anulat. Reușita lui Di Maria a fost anulată pe motiv de ofsaid, în timp ce golul lui Benedetto a avut aceeași soartă.

Astfel, OM câștigă împotriva rivalei pentru prima dată după aproximativ 9 ani! De atunci, cele 2 echipe s-au mai întâlnit de 20 de ori, PSG adjudecându-și nu mai puțin de 18 partide! PSG a pierdut cele două meciuri de deschidere ale sezonului de Ligue 1 pentru prima dată după 36 de ani! Ultima dată, acest lucru se întâmpla în stagiunea 1984/1985.

PSG – Marseille. Cinci cartonașe roșii pe final!

Jucătorii ambelor echipe și-au pierdut cumpătul pe final. Un meleu între aceștia s-a soldat cu 5 eliminări! Faultat, Paredes s-a ridicat și și-a bruscat un adversar, iar spiritele s-au aprins. Amavi, de la oaspeți, și Kurzawa, de la gazde, au avut un schimb de lovituri în zona feței, în încăierarea generală.

Arbitrul a scos nu mai puțin de 5 cartonașe roșii, 3 pentru PSG și 2 pentru Marseille! Jordan Amavi și Benedetto au văzut „roșu” din tabăra echipei lui Villas-Boas, în timp ce la de la PSG au ieșit Kurzawa, Paredes și Neymar, cel care a plătit pentru că și-a bătut ușor pe cap un adversar cu palma!

Evenimentele nefericite au făcut ca meciul să fie prelungit cu 10 minute, însă Marseille a ținut foarte bine de rezultat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.