Acasă Politic Chirtoacă a afirmat că Ceban pune accent pe publicitate, iar problemele de...

Chirtoacă a afirmat că Ceban pune accent pe publicitate, iar problemele de care se preocupă nu sunt dintre cele mai importante

0

Fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă și-a expus părerea, în cadrul unei emisiuni televizate, despre activitatea actualului primar general, Ion Ceban. Chirtoacă a afirmat că Ceban pune accent pe publicitate, iar problemele de care se preocupă nu sunt dintre cele mai importante. De asemenea, liberalul a ținut să menționeze și despre proiectele pe care le-a implimentat atunci când era în fotoliul de Primar. 

Totuși, Chirtoacă a sublinitat faptul că observă străduință la actualul edil al capitalei. 

„Văd un mare accent pe publicitate, pe PR, asta îți ia din timp și nu te lasă să te concentrezi pe problemele majore. Observ o preocupare de probleme care trebuie rezolvate, dar nu sunt centrale. Observ o străduință.”, a declarat liberalul. 

Dorin Chirtoacă se arată îndignat de „nerecunoașterea” proiectelor implimentate de al atunci când era la conducerea capitalei.

„Nu văd chestiuni elementare care ar însemna recunoașterea unor lucruri pe care le-am făcut. Cele cinci proiecte europene care înseamnă cu adevărat reanimarea Chișinăului. Drumuri, apă și canalizare, managementul deșeurilor. Zeci și sute de milioane de euro”, a spus Chirtoacă. 

Deocamdată, Ion Ceban nu a comentat declarațiile lui Dorin Chirtoacă. 

agora.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.