Acasă Politic Candu: Câțiva colegi au fost îndemnați să devină deputați independenți

Candu: Câțiva colegi au fost îndemnați să devină deputați independenți

0

Mai mulți deputați din cadrul Partidului Pro Moldova ar fi fost îndemnați să plece din fracțiune în schimbul unor beneficii. Despre asta a povestit liderul Pro Moldova, Andrian Candu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Candu spune că ar fi fost aluzii privind oferte de bani și că toate ar fi venit din partea  conducerii PSRM și PD. 

„Câțiva colegi au fost contactați cu mesaje că trebuie să devină deputați independenți. Vor fi declarațiile celor care au fost acostați. S-au făcut aluzii de bani. Au fost și din partea PSRM și PD”, a declarat Andrian Candu. 

În cele din urmă, Andrian Candu a dat asigurări că deputații care au fost contactați în acest sens vor ieși în curând cu declarații publice și vor povesti despre discuțiile avute. 

agora.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.