Acasă Sport Barcelona s-a reorientat și e gata să aducă un „Golden Boy” pe...

Barcelona s-a reorientat și e gata să aducă un „Golden Boy” pe Camp Nou! Anunțul momentului în Spania

0
Barcelona s-a despărțit în această vară de mai mulți fotbaliști pentru a reduce bugetul de salarii, însă catalanii caută și jucători care pot fi transferați gratis în actuala fereastră de mercato.

Barcelona s-a reorientat și e gata să aducă un „Golden Boy” pe Camp Nou! Anunțul momentului în Spania

După ce ar fi picat schimbul dintre Barcelona și Atletico Madrid, în care erau implicați Antoine Griezmann și Saul Niguez, catalanii s-au reorientat și ar fi interesați de un alt mijlocaș central – Renato Sanches (23 de ani), de la Lille, anunță Sport, care citează As.

Sanches, care a reprezentat Portugalia la EURO 2020, a câștigat campionatul alături de Lille, în stagiunea precedentă, iar contractul său expiră în 2023. Barcelona speră să obțină împrumutul mijlocașului pentru un sezon, urmând să aibă posibilitatea de a-l transfera definitiv după un an.

Câștigător al premiului Golden Boy în 2016, trofeu acordat celui mai bun jucător U21, Renato Sanches a fost crescut de Benfica, iar în urmă cu cinci ani era transferat de Bayern, pentru 35 de milioane de euro. Portughezul nu s-a impus la bavarezi, iar după un împrumut la Swansea a fost cedat la Lille, în 2019, pentru 20 de milioane de euro.

Cel care ar urma să intermedieze mutarea lui Renato Sanches la Barcelona ar fi celebrul Jorge Mendes, care este și impresarul lui Cristiano Ronaldo.

LOSC Lille v AS Saint-Etienne, French Ligue 1 football match, Villeneuve-d'Ascq, France - 16 May 2021
Renato Sanches, mijlocașul lui Lille / Foto: Profimedia

Pentru a redresa situația clubului, gruparea de pe Camp Nou s-a despărțit de mai mulți jucători: Junior Firpo, vândut la Leeds pentru 15 milioane de euro, Jean Clair Todibo, la Nice pentru 8,5 milioane de euro, Konrad de la Fuente la Olympique Marseille pentru 3,5 milioane de euro, iar Francisco Trincao a fost împrumutat la Wolverhampton. De asemenea, Carles Alena a fost vândut la Getafe, pentru 5 milioane de euro.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.