Acasă Sport Barcelona a părăsit Liga Europei: A pierdut meciul de pe teren propriu

Barcelona a părăsit Liga Europei: A pierdut meciul de pe teren propriu

0

Visul echipei Barcelona de a câștiga Liga Europei a fost spulberat de Eintracht Frankfurt. Formația catalană a pierdut meciul de pe teren propriu cu scorul de 2-3 și a părăsit competiția în sferturile de finală.

În prima manșă a fost 1-1, iar pe Camp Nou oaspeții au jucat superb. Deja în minutul 3, echipa germană a obținut un penalty, transformat de Filip Kostic. Până la pauză, Rafael Borre a dublat avantajul lui Eintracht cu un șut senzațional.

Filip Kostic a înscris al treilea gol al formației vizitatoare. În prelungiri, FC Barcelona a redus din diferență prin Sergio Busquets, apoi a obținut o lovitură de la 11 metri, transformată de Memphis Depay, însă gazdele nu au mai avut timp și de golul egalizator. Eintracht s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe West Ham United.

Gruparea engleză a produs o surpriză pe terenul lui Olympique Lyon, reușind să se impună cu 3-0. Craig Dawson, Declan Rice și Jarrod Bowen au marcat câte un gol.

West Ham nu a mai jucat în careul de ași al cupelor europene din 1976.

S-a calificat în semifinale și Glasgow Rangers, care a eliminat-o pe Sporting Braga. După înfrângerea cu 0-1 în tur, campioana Scoției s-a impus cu 3-1 acasă.

James Tavernier a înscris două goluri în prima repriză, iar formația lusitană a rămas în inferioritate numerică în minutul 42, atunci când Tormena a fost eliminat.

Totuși, Sporting Braga a redus din diferență prin David Carmo și a trimis meciul în prelungiri. În minutul 101, Kemar Roofe a dat lovitura de grație și și-a calificat echipa în penultimul act.

Pentru un loc în finala Ligii Europei, Rangers se va duela cu RB Leipzig. Gruparea germană a eliminat-o în sferturi pe Atalanta Bergamo.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.