Acasă Sport Fernando Torres revine în fotbal la nici doi ani de la retragere

Fernando Torres revine în fotbal la nici doi ani de la retragere

0

Fernando Torres revine în fotbal la nici doi ani de la retragere. Fostul star al cluburilor Atletico Madrid, FC Liverpool și Chelsea Londra, a făcut anunțul pe rețelele de socializare unde a scris următorul mesaj „Înțeleg viața într-un singur mod: jucând.” Torres a adăugat că vineri va dezvălui clubul la care își va relansa cariera, transmite SafeNews.md cu referire la Digisport.ro.

„El Nino” și-a făcut nume la Atletico, unde a devenit căpitan la doar 19 ani. Atacantul a jucat 351 de meciuri și a înscris 121 de goluri pentru „Los Colchoneros” , iar în 2018 a câștigat Liga Europei.

Torres a evoluat 7 sezoane în Premier League, la FC Liverpool și Chelsea, pentru care a marcat 81 și respectiv, 45 de goluri. Cu „aristocrații”, a cucerit trofeele Ligii Campionilor, Ligii Europei și Cupa Angliei.

Fernando Torres a mai jucat la AC Milan și la clubul nipon Sagan Tosu. În tricoul naționalei Spaniei, „El Nino” a fost de două ori campion al Europei și o dată campion mondial, având și 38 de goluri înscrise în 110 meciuri.

Torres are 37 de ani, iar în ultima perioadă a devenit un exemplu de transformare fizică. Grație antrenamentelor intensive în sala de forță și în cea de box, fotbalistul este un adevărat „pachet de mușchi”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.