Acasă Sport Paulo Dybala, jucătorul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, a fost testat...

Paulo Dybala, jucătorul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, a fost testat pozitiv la Covid-19 pentru a patra oară

0

Internaţionalul argentinian Paulo Dybala, jucătorul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, a fost testat pozitiv la Covid-19 pentru a patra oară, informează presa italiană şi cea spaniolă.

Dybala, în vârstă de 26 ani, a anunţat că este purtător al noului coronavirus în data de 21 martie, împreună cu prietena sa Oriana Sabatini, sud-americanul fiind al treilea jucător din lotul lui Juventus care a contractat virusul, după italianul Daniele Rugani şi francezul Blaise Matuidi.

Conform programului spaniol El Chiringuito, fotbalistul argentinian a efectuat toate cele patru teste în ultimele şase săptămâni, iar cel mai recent dintre ele s-a dovedit de asemenea pozitiv.

Paulo Dybala nu este, însă, singurul jucător din Serie A aflat în această situaţie, portarul echipei Atalanta, Marco Sportiello, a fost testat pozitiv, apoi negativ şi iarăşi pozitiv.

La începutul acestei luni, într-un interviu acordat presei din ţara sa, Dybala a precizat că se simte mult mai bine, după momentele dificile prin care a trecut după imediat ce a fost diagnosticat pozitiv.

Agerpres

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.