Acasă Sport Suma imensă luată de McGregor în meciul în care şi-a rupt piciorul....

Suma imensă luată de McGregor în meciul în care şi-a rupt piciorul. E de 5 ori mai mare decât a adversarului Dustin Poirier

0
Conor McGregor şi-a rupt piciorul în meciul cu Dustin Poirier, la UFC 264, pe 10 iulie, însă are şi motive să zâmbească. Suma încasată de irlandez este una imensă şi a fost scoasă la iveală la câteva zile după meci.

Câţi bani a primit Conor McGregor după meciul cu Dustin Poirier, de la UFC 264

Potrivit MMA Salaries, McGregor (33 de ani) şi-a rotunjit conturile cu 23,011 milioane de dolari (19,536 milioane de euro).

Din aceşti bani, McGregor avea garantată o bursă de meci de 5,83 milioane de euro, iar restul sumei reprezintă bonusul din pay-per-view. Suma este cu adevărat imensă dacă avem în vedere că evenimentul UFC 264 a fost pe locul 2 all time la numărul de încasări din pay per view.

Suma este însă mică în comparaţie cu cea încasată la meciul cu marele Floyd Mayweather, pe 28 august 2017, când a pierdut prin KO tehnic în runda a zecea. Atunci a luat 130 de milioane de dolari.

De cealaltă parte, adversarul său, Dustin Poirier, a primit suma totală de 5,121 de milioane de dolari (4,34 milioane de euro), din care bonusul pay-per-view reprezintă 3,05 milioane de euro.

Galerie Foto

McGregor şi-a rupt piciorul în a treia întâlnire cu Dustin Poirier, de la UFC 264

Conor McGregor a fot lovit de ghinion chiar în prima repriză a meciului cu Dustin Poirier. După ce a trimis un low-kick cu stângul, irlandezul s-a prăbuşit la pământ, iar pe imagini se vede cum piciorul i se îndoaie, pur şi simplu, mai sus de gleznă.

Conor McGregor a suferit o ruptură parţială de tibie şi va trebui să stea departe de cuşcă tot anul. Cel puţin aşa îi recomandă medicii.

McGregor şi Poirier au luptat pentru a treia oară. Irlandezul a câştigat prima dispută prin KO Tehnic, iar Poirier le-a câştigat pe următoarele două prin KO.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.