Acasă Istorii din spatele culisei AAC, despre incidentul din Brazilia cu implicarea unui avion din Moldova

AAC, despre incidentul din Brazilia cu implicarea unui avion din Moldova

0

Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova (AAC) cunoaște despre cazul implicării unui avion a unei companii din Republica Moldova într-un incident pe aeroportul din San Paolo. AAC însă susține că, deocamdată, nu a fost informată oficial despre evenimentul aeronautic, iar investigația cu privire la cauzele producerii acestei situații urmează a fi efectuată de autoritățile din Brazilia. Informația a fost oferită pentru Replica Media de către purtătoarea de cuvânt a Autorității Aeronautice Civile a Republica Moldova, Irina Bodolică, transmite SafeNews.md.

„Nu avem detalii la acest subiect la moment. ACC cunoaște despre acest eveniment, însă nu a fost informată oficial de către autoritățile din țara în care s-a produs acest eveniment. Ceea ce aș putea să spun este că, conform Convenției de la Chicago, investigarea evenimentului aeronautic se realizează de autoritățile țării în care s-a produs incidentul. Nu se cunoaște cine a provocat incidentul. Ei investighează, după care vor anunța și Autoritatea din Republica Moldova”, a declarat Irina Bodolică.

Avionul unei companii din Republica Moldova a fost aproape de a se ciocni cu o altă aeronavă. S-a întâmplat pe aeroportul din Sao Paulo, în momentul în care Boeing-ul 747 se pregătea să aterizeze, în același timp cu aeronava unei companii braziliene.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.