Acasă Justiţie Nou judecător la Curtea de Apel Chișinău. CSM a aprobat numirea acestuia

Nou judecător la Curtea de Apel Chișinău. CSM a aprobat numirea acestuia

0

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au aprobat în cadrul ședinței de astăzi numirea lui Igor Chiroșca în funcția de judecător al Curții de Apel Chișinău. Hotărârea a fost aprobată cu zece voturi pentru și unul împotrivă. 

În februarie 2016, Igor Chiroșca a fost desemnat pentru exercitarea atribuțiilor judecătorului de instrucție la Judecătoria Strășeni pentru perioada 01 martie 2016 – 01 martie 2017.

Prin decretul președintelui R. Moldova, din 22 martie 2017, Igor Chiroșca a fost numit în funcția de judecător, până la atingerea plafonului de vârstă.

Cereri de participare la concursul pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător la Curtea de Apel Chișinău au mai depus: Ghenadie Plămădeală, Iurie Potînga, Cristina Cheptea, Alexandru Sandu și Denis Băbălău.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.