Acasă Istorii din spatele culisei “La mine în birou nu a fost”. Stoianoglo văzut la Parlament

“La mine în birou nu a fost”. Stoianoglo văzut la Parlament

0

Procurorul general Alexandr Stoianoglo a fost văzut dimineața la Parlament. Cel puțin aceasta susține deputatul Iurie Reniță. Informația însă nu a fost confirmată, așa cum nici membrii Parlamentului și nici președinta Legislativului nu au venit cu explicații despre motivul pretinsei vizite.

„La o oră foarte matinală azi, procurorul general Alexandr Stoianoglo, care refuză categoric să vină în Parlament, a fost la Parlament. Rog să ne informați ce a căutat la Legislativ?”, a spus la ședința Parlamentului de astăzi, deputatul Iurie Reniță.

Legiuitorul, însă, nu a primit o explicație, iar președintele Parlamentului a declarat că nu cunoaște o astfel de informație!

„Eu nu cunosc că a fost la Parlament procurorul general. Nu cunosc lucrul acesta și la mine în birou nu a fost. Dacă a fost invitat în careva comisii, să ne spună lucrul acesta”, a răspuns Zinaida Greceanîi.

Precizăm că procurorul general, Alexandr Stoianoglo a fost invitat de câteva ori în Parlament, pentru audieri, însă a refuzat să se prezinte.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.