Acasă Justiţie Ministrul Justiției va renunța la compensații: Probabil, și deputații PAS

Ministrul Justiției va renunța la compensații: Probabil, și deputații PAS

0

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a declarat că va expedia o solicitare pentru a renunța la compensațiile la gaze naturale.

”Voi discuta cu soția și, probabil, vom renunța, vom completa acel formular și, respectiv, vom renunța la această compensație din partea statului”, a declarat ministrul.

Întrebat dacă și cei 63 de colegi ai săi din Parlament îi vor urma exemplul, acesta a spus că nu poate răspunde pentru colegii săi.

”Probabil că da, o mare parte va renunța odată ce acest mecanism a fost pornit. Fiecare trebuie să răspundă pentru el”, a mai adăugat Litvinenco.

De asemenea, ministrul a menționat că sumele de bani adunate după renunțarea la compensații vor merge pentru a acoperi o parte din suma de factură a cetățenilor care se confruntă cu greutăți.

Până la moment, 51 de consumatorii au renunțat la compensația din partea statului pentru plățile de gaze naturale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.