Acasă Social Democrata Valentina Buliga, s-a ales cu o nouă funcție publică. Unde a...

Democrata Valentina Buliga, s-a ales cu o nouă funcție publică. Unde a numit-o Guvernul

0

Valentina Buliga a mai prins o funcție publică. Aceasta a fost numită astăzi de către Guvern în funcția de șefă a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, după ce Angela Belobrov și-a prezentat demisia.

„Bine aţi venit, vă dorim succes, felicitări. Sunteţi un specialist extraordinar şi sunt sigur că veţi face faţă lucrurilor şi gestionarea fondurilor de asigurare va fi la nivelul la care vă caracterizează pe dumneavoastră”, a menţionat Ion Chicu.

Amintim că, în luna decembrie 2018, Valentina Buliga a fost desemnată în aceeași funcție de guvernul condus de prim-ministrul Pavel Filip.

Valentina Buliga este o politiciană din Republica Moldova, care din 2009 până în 2015 a îndeplinit funcția de ministră a muncii, protecției sociale și familiei. Anterior, a fost deputată în Parlamentul Republicii Moldova, aleasă în Legislatura 2005-2009 pe listele partidului Blocul electoral Moldova Democrată.

La alegerile locale din 2011, a candidat la fotoliul de primar general al Chișinăului, obținând în primul tur de scrutin 2,56 % sau 8 848 de voturi valabil exprimate și nu a participat în turul II.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.