Acasă Social FOTO// Grav accident, la Rîșcani. Un adolescent s-a izbit cu motocicleta într-un...

FOTO// Grav accident, la Rîșcani. Un adolescent s-a izbit cu motocicleta într-un automobil

0

Un adolescent a ajuns la spital, după ce s-a izbit violent cu motocicleta într-un automobil. Accidentul a avut loc în amiaza zilei, pe drumul care face legătura dintre satele Aluniș și Recea, din raionul Rîșcani, transmite deschide.md.

Este vorba despre un adolescent în vârstă de 18 ani care se deplasa cu o motocicletă când s-a izbit într-un automobil de marca Volkswagen Sharan ce stătea parcat pe acostament și la volanul căruia se afla o șoferiță în vârstă de 22 de ani.

La fața locului oamenii legii au stabilit că motociclistul a încercat să depășească un alt automobil de marca Volkswagen Golf, dar nu s-a asigurat, a intrat pe contrasens și s-a izbit în cel de-al doilea automobil.

Șoferița Volkswagenului Sharan staționa pe acostament și intenționa să efectueze o manevră de întoarcere cu spatele, nu înainte de a ceda trecerea autmobilului Volkswagen Golf.

În urma impactului, motociclistul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spitalul raional Rîșcani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.