Acasă Politic Ion Chicu: Starea de urgență nu va fi prelungită după 15 mai

Ion Chicu: Starea de urgență nu va fi prelungită după 15 mai

0

Astăzi, după ședința de lucru avută cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, prim-ministrul Ion Chicu a anunțat că 15 mai este ultima zi a stării de urgență, care nu va mai prelungită după această zi.

”Nu se intenționează prelungirea stării de urgență”, a declarat premierul Ion Chicu, subliniind că mai multe țări ridică măsurile și instituie anumite reguli.

Totodată, premierul a anunțat că unele restricții vor putea fi restabilite, dar numai în cazul dacă măsurile de protecție nu vor fi respectate și va crește numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Amintim că Starea de urgență a fost instituită prin hotărârea Parlamentului Republicii Moldova din 17 martie 2020, pe un termen de până la 15 mai curent.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.