Acasă Istorii din spatele culisei Angajatul IGSU găsit mort în centrul Chișinăului: Suspectul a fost reținut. Poliția...

Angajatul IGSU găsit mort în centrul Chișinăului: Suspectul a fost reținut. Poliția este pe urmele unui complice minor

0

Angajatul Direcției Asigurarea Securității Antiincendiare la Obiectivele de Importanță Strategică a IGSU, a cărui cadavru a fost zăcând într-o baltă de sânge weekend-ul trecut, ar fi fost ucis de un tânăr de 20 de ani, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Surse apropiate anchetei au comunicat că, în urma expertizei medico-legală s-a stabilit că decesul a survenit în urma hemoragiei intracerebrală, ca urmare a traumei craniu-cerebrală închisă. Angajatul MAI se afla la Palatului Național „Nicolae Sulac” în serviciu, pe uniformă, când ar fi fost lovit cu pumnul de un tânăr de 20 de ani. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Aceleași surse susțin că la comiterea crimei ar fi participat și un minor care acum este căutat de poliție.

Amintim că, trupul neînsuflețit al unui angajat al Ministerului Afacerilor Interne a fost găsit în sâmbătă seară, 28 noiembrie, zăcând într-o baltă de sânge, în spatele Muzeului de Artă, de pe strada 31 august, din sectorul Centru al Capitalei. Este vorba de Sergiu Gîndea, care activa în cadrul IGSU. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.