Acasă Istorii din spatele culisei La mitingul lui Dodon ar fi fost scoși funcționari publici. Deputat: ”Este...

La mitingul lui Dodon ar fi fost scoși funcționari publici. Deputat: ”Este șeful ASP din Comrat. În timpul orelor de muncă a venit să protesteze la mitingul electoral a lui Dodon”

0

Mai mulți funcționari publici ar fi fost scoși, la solicitarea lui Igor Dodon, la protestul organizat astăzi, la ora 12:00, în fața Curții Supreme de Justiție (CSJ). Cel puțin asta declară membrul PAS, Sergiu Litvinenco, care susține că a identificat cel puțin un funcționar public prezent la „mitingul electoral” al lui Igor Dodon.

„Numele acestui personaj este Eugeniu Tucan (Евгений Тукан) și este șeful ASP din Comrat. În timpul orelor de muncă, fiind plătit să presteze servicii cetățenilor, acesta a venit să protesteze la mitingul electoral a lui Dodon.
Sunt sigur că n-a venit singur, ci cu mai mulți angajați din instituție. Dacă vor fi luați la „puricat” participanții la „protestul” lui Dodon, atunci se va vedea că mai toți sunt într-o situație similară”, a scris Litvinenco pe o rețea de socializare.

Timpurile când instituțiile statului sunt percepute ca propria moșie a celor care guvernează țara trebuie să înceteze. Și vor înceta după alegeri. Pentru că statul este cu totul altceva decât partidul care conduce statul, a conchis politicianul.

Potrivit lui Igor Dodon, la protestul din fața CSJ au participat circa 4 000 de oameni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.