Acasă Politic Maia Sandu îl invită la dezbateri pe Alexandr Stoianoglo. Răspunsul acestuia

Maia Sandu îl invită la dezbateri pe Alexandr Stoianoglo. Răspunsul acestuia

0

Maia Sandu, actuala președintă a Moldovei, a lansat o invitație către contracandidatul său, Alexandr Stoianoglo, pentru a organiza o dezbatere în această săptămână. Sandu, în cadrul unui briefing susținut astăzi, a subliniat importanța unei discuții serioase privind viitorul țării.

„Respect votul celor care și-au oferit încrederea în dumneavoastră. În această săptămână trebuie să avem o dezbatere despre cum vedem viitorul Moldovei și încotro vrem să mergem, să ne audă cetățenii și să decidă.”

Ea a adăugat că echipa sa va contacta echipa lui Stoianoglo pentru a discuta detalii despre organizarea evenimentului.

Drept replică, Alexandr Stoianoglo s-a adresat public cu o propunere.

„Haideți să le dăm oamenilor posibilitatea de a face singuri o concluzie despre noi. Cea mai bună idee în acest sens este o dezbatere, însă nu pe o platformă media care depinde de autorități, ci pe o platformă neutră. Să fie doi moderatori, de la dumneavoastră și de la mine”, a declarat Stoianoglo

El a subliniat că, printr-o astfel de abordare, cetățenii Republicii Moldova vor avea la dispoziție mai multe argumente pentru a lua decizii bine gândite.

Stoianoglo a încheiat prin a sublinia necesitatea unirii forțelor pentru a căuta soluții comune și a atinge scopuri comune.

De menționat că Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo se vor duela în turul II al alegerilor prezidențiale. Cel puțin așa arată datele cu numărul de voturi înregistrate după procesarea a 99,64% din procesele-verbale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.