Acasă Sport Judocanii moldoveni au câștigat 14 medalii la Campionatul European Under 23

Judocanii moldoveni au câștigat 14 medalii la Campionatul European Under 23

0

Judocanii din Republica Moldova au obținut 14 medalii la Campionatul Balcanic Under 23, care s-a desfășurat la Kosovo. Este vorba despre șapte medalii de aur, trei de argint și patru de bronz. Anunțul a fost făcut de Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Potrivit sursei citate, cu medalii de aur s-au ales Vladimir Iacomi (60 kg), Alexandru Moraru (66 kg), Andrian Veste (73 kg), Ciprian Grinineț (81 kg), Mihail Latîșev (90 kg) și Oxana Diacenco (+78 kg). O altă medalia de aur a fost câștigată în concursul pe echipe (masculin și feminin), scrie newsmaker.md.

Medalii de argint au fost adjudecate de Maxim Baltat (66 kg), Renat Croitoru (73 kg) și Vadim Ghimbovschi (90 kg), iar Robert Cebotarean (73 kg), Ghenadie Chyzhevskyi (90 kg), Aihan Nasibov (100 kg) și Sindi Vainshetein (52 kg) au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.