Acasă Sport Surpriza lui Messi pentru soția sa, care a împlinit 33 de ani

Surpriza lui Messi pentru soția sa, care a împlinit 33 de ani

0

Leo Messi, 33 de ani, a ţinut să sărbătorească în familie ziua de naştere a soţiei sale, Antonela Roccuzzo. Mama celor trei băieţi ai căpitanului Barcelonei a împlinit vineri 33 de ani, iar Leo a ţinut să lase deoparte toate problemele din sport pentru a marca acest eveniment în familie, transmite SafeNews.md cu referire la digisport.ro.

Leo Messi şi cei trei băieţi i-au oferit Antonelei un mare tort cu fructe

Cei cinci au făcut şi o poză de familie, cu tortul cu fructe în faţă, iar Leo a postat şi un mesaj pe Instagram: „La mulți ani, viața mea. Te iubesc !!!!”

Mesajul postat de Messi a strâns nu mai puţin de 7 milioane de likeuri!

După mica petrecere în familie, fotbalistul Barcelonei a plecat cu echipa la Sevilla, pentru meciul de azi, de la 17:15, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo au trei copii

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo sunt căsătoriți din iunie 2017.

Ei se cunosc din copilărie, dar formează un cuplu din 2008, când cei doi aveau 19 de ani.

Messi și Antonella au trei copii: Thiago (născut în 2012), Mateo (născut în 2015) și Ciro (născut în 2018).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.