Acasă Sport Regina Elisabeta a II-a vrea trofeul EURO 2020 în Regatul Unit! Scrisoare...

Regina Elisabeta a II-a vrea trofeul EURO 2020 în Regatul Unit! Scrisoare oficială către naționala Angliei

0

Reprezentativa Angliei va evolua cu trofeul EURO 2020 „pe masă” contra echipei naționale a Italiei și are parte de susținere de nivel înalt. Regina Elisabeta a II-a (95 de ani) le-a transmis un mesaj elevilor lui Gareth Southgate înainte de duelul de pe Wembley.

După o secetă de 55 de ani, Anglia se află în fața unui nou trofeu major. Regina Elisabeta a II-a le-a înmânat Cupa Mondială britanicilor conduși de Bobby Moore în 1966 și speră ca trupa lui Southgate să cucerească EURO 2020.

regina-elizabeta-cupa-mondiala-1966
Regina Elisabeta a II-a le-a înmânat Cupa Mondială englezilor în 1966 / Foto: Profimedia

Regina Elisabeta a II-a, mesaj pentru echipa națională a Angliei, înainte de finala EURO 2020

Domnului Gareth Southgate,

În urmă cu 55 de ani am avut şansa să îi înmânez Cupa Mondială lui Bobby Moore şi am văzut ce înseamnnă pentru jucători, conducere şi staff să ajungă într-o finală de turneu internaţional major şi să o câştige.

Vreau să vă transmit vouă, tuturor, felicitările mele şi ale familiei mele pentru că sunteţi în finala Campionatului European şi să transmit urări de bine pentru mâine, cu speranţa că istoria va înregistra nu numai succesul vostru, ci şi spiritul, dăruirea şi mândria pe care le-aţi arătat„, a fost mesajul reginei.

Întreaga suflare fotbalistică va urmări cu sufletul la gură marea finală EURO 2020 din fața televizoarelor. La fața locului, arena gigantică de 90.000 de locuri din Londra nu se va umple la capacitate maximă, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. 60.000 de tichete se vor vinde pentru fanii Angliei și Italiei, iar prețurile se ridică și la peste 3.000 de euro.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.