Acasă Social Cimișlia: Șofer în stare de ebrietate depistat la volanul unui Logan

Cimișlia: Șofer în stare de ebrietate depistat la volanul unui Logan

0

Polițiștii Direcției Patrulare Sud a INSP au stopat un șofer cu vârsta de 39 de ani care conducea o Dacia prin localitatea Gura Galbenei din raionul Cimișlia în stare avansată de ebrietate.

Conducătorul auto a atras atenția polițiștilor prin modul neuniform de conducere, iar la verificarea cu alcooltestul, rezultatul a indicat o concentrație de 1,44 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Bărbatul a fost înlăturat imediat de la volan și reținut pentru 72 de ore. În baza legislației în vigoare, acesta riscă o amendă de la 75 000 la 125 000 de lei sau chiar închisoare de la 1 la 3 ani, în ambele cazuri fiind prevăzută și anularea dreptului de a conduce.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.