Acasă Social Crimă în Sâmbăta Mare, la Ștefan Vodă // Un tânăr de 19...

Crimă în Sâmbăta Mare, la Ștefan Vodă // Un tânăr de 19 ani și-a ucis amicul de pahar cu o rangă metalică

0

Un bărbat a murit, după ce a fost lovit în cap cu un obiect dur de către un tânăr. Crima a avut loc noaptea trecută, în localitatea Copceac din raionul Ștefan Vodă.

Cadavrul victimei, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a fost găsit în această dimineață zăcând la sol la o distanță de aproximativ de 200 de metri de propria locuință.

Medicii-legiști veniți la fața locului au depistat pe suprfața cadavrului urme de moarte violentă, inclusiv o plagă în regiunea capului care a fost provocată cu un obiect dur.

Ulterior, oamenii legii au identificat și reținut un suspect în acest caz. Dânsul s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 19 ani din aceeași localitate.

Contactată telefonic, Corina Repeșciuc, ofițerul de presă al IP Ștefan Vodă, a declarat pentru Deschide.MD că victima împreună cu agresorul au consumat alcool, iar între ei s-a iscat o ceartă care a culminat cu o crimă.

„La 18 aprilie curent, aproximativ orele 01:00, în localitatea Copceac,r. Ștefan-Vodă, doi bărbati de 35 ani si 19 ani au consumat împreună băuturi alcoolice, iar între ei s-a iscat o ceartă. Bărbatul de 35 de ani a pornit spre casă, însă tânărul de 19 ani a luat o rangă metalică i-a aplicat o lovitură în spate și câteva lovituri în regiunea capului, aruncând rangă peste gard și a părăsit locul faptei. În urma plăgilor primite barbatul de 35 ani a decedat. Tânărul de 19 ani a fost reținut în baza art. 166 CPP, iar pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.145.1 din Codul Penal”, susține Repeșciuc.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comisă ccrima, iar dacă vinovăția tânărului va fi demonstrată în instanță, ultimul riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.