Acasă Istorii din spatele culisei SURSE: Maia Sandu conduce intenția de vot, iar între Alexandr Stoianoglo...

SURSE: Maia Sandu conduce intenția de vot, iar între Alexandr Stoianoglo și Renato Usatîi diferența este de doar 0,5%

0

Pentru candidatul PAS, Maia Sandu, sunt pregătiți să voteze 30,9% dintre respondenți, iar pe locul doi s-ar afla candidatul PSRM, Alexandr Stoianoglo, cu 13,5%, urmat îndeaproape de candidatul “Partidului Nostru”, Renato Usatîi cu o diferență de doar 0,5%, adică 13%. Acestea ar fi rezultatele sondajului realizat recent de Intellect Group pe un eșantion de aproape 1000 de persoane, spun sursele SafeNews.md.

Potrivit surselor noastre, ceilalți 8 candidați adună împreună 14,4% din intențiile de vot, iar 10,4% dintre respondenți nu s-au decis încă.

Același sondaj ar arăta că 3,3% optează pentru „împotriva tuturor”, 6,3% afirmă că nu vor participa la vot, iar 8,2% nu au dorit să răspundă.

Precizăm că Intellect Group a publicat mai multe date din sondaj, intenția de vot pentru alegerile prezidențiale nu a fost, însă, inclusă public. Ân schimb aceștia ar fi transmis informația partidelor politice.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.