Acasă Politic DOC// Deputata Marina Radvan cere ANI și PG să verifice averea Marinei...

DOC// Deputata Marina Radvan cere ANI și PG să verifice averea Marinei Tauber

0

Datele cuprinse în declarațiile de avere ale Marinei Tauber trezesc nedumeriri, susține deputata PSRM, Marina Radvan, și anunță că a trimis un demers la Autoritatea Națională de Integritate (ANI) și Procuratura Generală (PG) pentru a verifica averea vicepreședintei Partidului Politic Șor.

„Ea se laudă în studiourile glamuroase cu pantofi, haine și genți de brand, care costă cât pensia medie a unei persoane pentru 5 ani. În schimb, veniturile declarate oficial pentru anii precedenți sunt mai mult decât modeste. De fapt, declarațiile de avere și interese ale Marinei Tauber ridică multe semne de întrebare, dar sunt evidente și multe încălcări”, a scris deputata pe pagina sa de Facebook.

Potrivit socialistei, Tauber este obligată să-și declare veniturile și averea începând cu anul 2015, când era în funcția de director în cadrul Școlii Sportive Specializate de Tenis.

În reacție, deputata Partidului Șor, Marina Tauber, a declarat că se abține de la orice comentariu referitor la acest subiect.

zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.