Acasă Politic Și Octavian Țîcu a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

Și Octavian Țîcu a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

0

Liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, a semnat proiectul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Anunțul a fost făcut de politician pe pagina sa de Facebook. În același timp, Țîcu nu a ezitat să comenteze reținerea celor de la PAS.

Vă anunț, aşa cum ne-am asumat şi anterior, că am semnat alături de deputații fracţiunii Platformei DA moțiunea de cenzură contra guvernului Chicu. Am declarat şi anterior că doar instalarea unui guvern proeuropean asumat de Blocul ACUM, la care ne vom alătura, poate scoate țara din pandemie, criza economică majoră şi izolarea internațională, precum şi pregăti contextul pentru alegeri prezidențiale libere şi corecte”, a declarat el.

Potrivit parlamentarului, „se confirmă încă odată cele două calități «remarcabile» ale Maiei Sandu.

Dacă PAS nu va semna, înseamnă că Micul Muc şi-a făcut datoria față de Moscova…”, a punctat Țîcu.

Amintim că astăzi cei 11 deputați ai Platformei DA au semnat textul moțiunii de cenzură împotrivă Guvernului Chicu. Parlamentarii au expediat documentul colegilor din PAS pentru ca acesta să fie înregistrat oficial la Secretariatul Parlamentului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.